Team

Het team

Buro iBOC is een team van mensen dat zijn kracht haalt uit de samenwerking.
De ene opgave vraagt om een creatieve geest van de architect, de andere opgave een nuchtere kijk van de constructeur.

IBOC Rinke ter Haar

Rinke ter Haar

Rinke ter Haar (1970), woont in Aalten. Architectuur en Stedenbouw gestudeerd aan de TU Delft. Werkt sinds 2008 als zelfstandig architect. Werkt graag aan buitengebied- en woningbouw-ontwerpvraagstukken; noemt zijn ontwerpstijl verrassend logisch; houdt van maakbare architectuur door zijn achtergrond als timmermanszoon.

Als hij niet werkt loopt hij graag hard, maakt muziek, moedigt zijn 5 voetballende zonen aan, wandelt de kop los met zijn lief Christel.

IBOC Ronald Haank

Ronald Haank

Ronald Haank (1971), woont in Silvolde. Bouwkunde & Constructie gestudeerd aan de HTS in Arnhem en HTI in Amsterdam. Met intussen 20 jaar ervaring doorgegroeid als allround constructeur. Laagdrempelig, maakbare constructies, gezond verstand, nuchter zijn woorden die bij Ronald passen.

Als hij niet werkt brengt hij graag zijn tijd door met zijn gezin (zoon Vince is tot op heden zijn meest geslaagde constructie), fietst hij op zijn mountainbike door de mooie Achterhoek, drinkt hij in het weekend graag een glaasje goeie whisky tijdens het luisteren naar jaren ’60 en ’70 muziek.

IBOC Bernie Schoppers

Bernie Schoppers

Bernie Schoppers (1965), woont in Aalten. Bouwkunde & Constructie gestudeerd aan de HTS in Arnhem en HTI in Amsterdam. Wordt ook wel “mister beton” genoemd: zeer veel ervaring in prefab betonconstructies, maar weet ook raad met staal en hout. Software is handig, maar staat ten dienste van het gezonde verstand

Als hij niet werkt maakt hij graag muziek bij het fanfare orkest. Zijn euphonium vormt de fundering van het muziekstuk. Wandelen, hardlopen, fietsen, de natuur in, fotografie…zaken waar Bernie zich graag mee bezig houdt.

IBOC Gerrit Jan ter Horst

Gerrit Jan ter Horst

Gerrit Jan ter Horst (1960), woont op Sinderen. Bouwkunde gestudeerd aan de HTS in Arnhem. Heeft zich opgewerkt als zelfstandig architect en ontwerper. Maakt waanzinnig mooie visualisaties van zijn ontwerpen. Vrijstaande woningen – eigentijds modern en klassiek- en “wonen en werken in het buitengebied” zijn zijn specialiteiten.

Als hij niet werkt brengt hij graag zijn tijd door op de ski’s. In het weekend fietst hij graag op de mountainbike en het werk rondom de woonboerderij zorgt ervoor dat in het weekend zijn creatieve accu weer opgeladen wordt.

Just Stegehuis

Allround bouwkundig tekenaar, assistent ontwerper, 3d visualisator, bouwbesluitberekeningen (autocad, arc+, sketchup, bink).

Roland Klavers

Allround bouwkundig tekenaar, 3d visualisator (autocad, arc+, sketchup).

Hugo Derksen

Allround constructeur beton- staal en houtconstructies.

Babke Mensink

Allround constructeur beton- staal en houtconstructies, constructief tekenaar (revit, autocad).

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!